Atletism

Suceava, reprezentată la Mondialele pentru juniori II

Municipiul Suceava va avea, prin Daniela Donisă (LPS), un reprezentant la Campionatul Mondial de atle-tism pentru juniori II ce se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie la Marrakesh, Maroc. Participarea tinerei atlete sucevene antrenate de profe-sorul Toader Flămând la această competiție majoră survine rezultatelor excelente înregistrate săptămâna trecută, în Capitală, la Campionatul Național de atletism pentru seniori și tineret. Daniela Donisă a obținut un loc trei la 800 m plat – tineret (2’06 80) și un loc IV, în aceeași probă, dar, de data aceasta, la seniori.
 

„E o sportivă foarte talenta-tă, care a muncit mult anul acesta. Rezultatele n-au întârziat să apară. Timpul obținut în Capitală o recomandă cu si-guranță pentru un loc pe podium la Mondialele din Ma-roc”, a spus antrenorul. Competiția de la Marrakesh poartă girul federației internaționale de profil.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI