Dr. Cristian Irimie, noul director al Spitalului Județean

În urma concursului care a avut loc ieri, la Spitalul Județean “Sf. Ioan cel Nou”, în funcția de director a acestuia a fost desemnat doctorul Cristian Irimie. La concurs s-au înscris patru candidați: medicul neonatolog Camelia Filote și chirurgul Octavian Diaconu care n-au promovat la proba scrisă și ortopedul Iuliana Ianovici și doctorul Cristian Irimie, care, trecând de proba eliminatorie, au ajuns în final să-și prezinte planurile manageriale în fața comisiei de examinare.
 

Șeful acesteia, Ioan Buraga, director general în Ministerul Sănătății pe probleme de asistență medicală, a precizat că a existat o diferență foarte mare între candidații care n-au trecut de prima probă și cei care au ajuns în finală, adăugând: “Între cei doi concurenți care au prezentat planurile manageriale nu a existat o diferență foarte mare. Dr. Irimie însă a fost avantajat de experiența acumulată ca șef al DSP, în ceea ce privește administrația. A punctat mult mai bine problemele spitalului și a găsit soluții. Am fost… nevoiți să-i acordăm nota 9.50, în timp ce domnișoarei Iuliana Ianovici – 8”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: