Partidul Conservator își apără noua identitate

Liderul național al Partidului Conservator, dl Dan Voiculescu, și-a exprimat totala surprindere față de atacurile pe care liderul PD, dl Emil Boc, le-a lansat la adresa con-servatorilor și la modul în care aceștia și-au stabilit doctrina. Printr-o declarație dată ziaru-lui Crai nou, dl Voiculescu susține că dl Boc nu face decât să „se lanseze periodic în diverse afirmații la adresa parte-nerilor de coaliție”. Dl Voiculescu este nemulțumit de faptul că liderul interimar al PD vizează în declarațiile sale modul în care PC și-ar fi decis mai recent orientarea politică. „Dacă totuși îl preocupă atât de mult Partidul Conservator, îi amintesc faptul că noi, spre deosebire de PD, ne-am stabilit foarte clar și de mult timp orientarea: suntem un partid care susținem de 14 ani cauza întreprinderilor mici și mijlo-cii, dezvoltarea clasei de mijloc, proprietatea privată, afirmarea individului, valorile tradiționale: familia, comunitatea, credința.
 

Ce-ar mai trebui să știe domnul Boc este că noi ne-am angajat că vom susține, în următorii patru ani, întreg programul de gu-vernare al cabinetului Tăriceanu, și nu Partidul Democrat”, a spus dl Voiculescu. Liderul PC a folosit un limbaj destul de dur la adresa cole-gilor din coaliția de guvernământ, însă are suficientă con-siderație pentru liberali, neîn-cercând să-i atragă direct în războiul său cu Partidul Democrat. Surse din cadrul PC ne-au spus că adevărata problemă nu este Emil Boc sau PD și nici orientarea PC, ci faptul că grupul Partidului Popular European din Parlamentul European a primit deja cererea de primire în rândurile sale a Partidului Conservator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: