Guvernul, neclintit

Cele două camere ale Parlamentului României – Senatul și Camera Deputaților – au discutat, ieri, și respins, cu 186 de voturi pentru și 265 de voturi împotrivă, moțiunea de cenzură intitulată „Dictatura și incompetența Guvernului împotriva integrării europene a României”, inițiată de PSD și semnată de 133 de senatori și deputați.
 

În felul acesta Guvernul condus de premierul Călin Popescu Tăriceanu continuă să-și îndeplinească atribuțiile ce-i revin, iar pachetul de legi privind re-forma justiției și proprietatea, pentru care și-a asu-mat răspunderea în fața Parlamentului, a fost adoptat. Urmează ca legea pentru aprobarea celor 17 normative să fie trimise șefului statului pentru promulgare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: