Demarează procedurile de reabilitare a Aeroportului de la Salcea

< Investiția are drept scop aducerea la parametrii de aeroport internațional Conducerea Consiliului Județean a contactat mai mulți proiectanți, printre care și IPTANA București, în vederea întocmirii proiectului de extindere și modernizare a Aeroportului de la Salcea. Lucrarea cuprinde inclusiv extinderea pistei, investiția având drept scop aducerea la parametrii de aeroport inter-național.
 

Potrivit șefului administrației sucevene, Gavril Mîrza, începând de ieri au fost declanșate procedurile de selectare a proiectantului și întocmire a documentației. Necesarul de fonduri este de 84 miliarde lei, iar execuția se va derula pe durata a 4 ani. Aceasta cuprinde, printre altele, reparații capitale la perimetre aeroportuare pe o suprafață de peste 78 de mii de metri pătrați, precum și drenuri absorbante și colectoare în lungime de aproape 12 mii de metri liniari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: