35 de ambasadori vizitează Suceava

Un număr de 35 de ambasadori în capitala României vor descinde, în acest weekend, în județul Suceava. Diplomații vor veni cu un zbor charter și vor ateriza pe Aeroportul Salcea sâmbătă, la ora 10.00. Ei vor rămâne în județ două zile, în programul celei dintâi fiind incluse Mănăstirea Voroneț, Muzeul Arta Lemnului de la Câmpulung Moldovenesc, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Sucevița și Atelierul de olărit de la Marginea. Duminică, 26 iunie, oaspeților li se va organiza, la Palatul Administrativ al județului, o întâlnire cu autoritățile locale și județeane, precum și cu oameni de afaceri autohtoni.
 

Ambasadorilor li se vor prezenta județul și prioritățile de dezvoltare a acestuia. Potrivit prefectului Orest Onofrei, la întrevederea de o oră și jumătate se va insista, în mod special, pe oferta din turismul sucevean. După aceasta, emisarii celor 35 de state la București vor face un tur al municipiului reședință de județ și o vizită la Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare. De aici vor pleca la Mănăstirea Probota, iar ulterior, înspre județul Iași. Printre ambasadori se numără cei din Coreea, Franța, Italia, Algeria, Japonia, Armenia, Brazilia, Nigeria, Vietnam, Tunisia, Spania, China, Liban, ei fiind însoțiți de ministrul român de externe, Mihai Răzvan Ungureanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: