Școala profesională

Peste 1500 de elevi, în examen de absolvire

Peste 1500 de elevi suceveni care termină școala profesională vor susține examenul de absolvire începând de luni, când va avea loc proba practică. Aceasta va dura două zile, pe 22 iunie fiind programată proba scrisă. Contestațiile vor fi depuse în ziua următoare și tot atunci vor fi soluționate. Elevii își vor susține proiectele pe 24-25 iunie, urmând ca pe 27 iunie să intre în posesia rezultatelor.
 

În județul Suceava, examenul de absolvire a școlii profesionale se va derula în 24 centre de examen, organizate în colegii și grupuri școlare, pe 11 domenii de pregătire de bază. Din comisiile de examen fac parte 24 de președinți, tot atâția vicepreședinți, 41 evaluatori externi (cadre didactice de specialitate de la altă școală decât cea în care se desfășoară examenul), 24 secretari și 237 evaluatori (profesori și maiștri-instructori). Sâmbătă, reprezentanții Comisiei județene vor intra în posesia subiectelor, care sunt elaborate de M.Ed.C.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: