Funcție cu ghinion?

> Liderul Filialei municipale Suceava a PRM, Neculai Bereanu, a fost exclus din partid > Ex-senatorul Gheorghe Acatrinei spune că Bereanu a fost indisciplinat, încercând să destabilizeze partidul Neculai Bereanu nu mai este liderul Filialei municipale Suceava a Partidului România Mare. În cursul după-amiezii de miercuri, a avut loc ședința extraordinară a Biroului executiv județean al partidului lui Corneliu Vadim Tudor, prilej cu care s-au adus la cunoștință concluziile Plenarei Consiliului Național al PRM.
 

Au fost, totodată, discutate și probleme ale vieții interne de partid, Biroul hotărând numirea Dorinei Andrieș în funcția de președinte interimar al Filialei Suceava a PRM. Dna Andrieș ia locul lui Neculai Bereanu care, potrivit liderului organizației județene a PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a fost exclus din partid „pentru indisciplină și încercare de destabilizare a partidului”. Ing. Neculai Bereanu a fost ales președinte la Conferința municipală din martie și avea o vechime în partid de peste 10 ani. Aceasta, dacă se ia în calcul și apartenența la Partidul Moldovenilor, pe care domnia sa l-a reprezentat în cursa pentru primăria municipiului reședință de județ, la alegerile din 2000. Dl Bereanu preluase funcția de la consilierul local Vasile Andronache, dat afară în iarnă, alături de vicepreședintele organizatoric, consilierul județean Dumitru Mălășincă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI