Monden

> Un bun produs de export. Ruslana, ucraineanca ce a obținut, în urmă cu un an, trofeul Eurovision pentru Ucraina, reprezintă un fel de O-zone al țării sale. În ce ne privește, deși O-zone a fost un proiect de scurtă durată și, în mare măsură, importat, a însemnat, totodată, cel mai vândut produs muzical de export în limba română. Așa este și Ruslana pentru Ucraina, cel puțin până pe 21 mai, data finalei Eurovision din acest an. Ruslana este foarte cunoscută și apreciată în țara sa, singura deținătoare a unui disc de platină, pentru albumul “Wild Dances”, vândut în peste 170.000 de copii și produs în studioul lui Peter Gabriel.
 

La videoclipul piesei “I Know”, difuzat vremelnic și în România, au lucrat peste 250 de specialiști, din Ucraina, Rusia și Finlanda. > O veche poveste de succes… La Cannes, ultima parte din saga “Star Wars” a atras mulțime de fani. “Răzbunarea lui Sith” e considerat cel mai sumbru episod din cea de-a doua trilogie, fiind și singurul nerecomandat copiilor sub 13 ani. Cele 5 filme precedente au avut încasări de aproape 3,5 miliarde USD în box office și de peste 9 miliarde din activități de merchandising. > Etichetări nedorite. Natalie Portman, după cum v-am informat, “cheală” la Cannes, a atras mult atenția cu noua sa imagine. Unii s-au grăbit însă să o eticheteze drept “neo-nazistă”, “canceroasă” ori “lesbiană”. Ea a explicat în cele din urmă că nu este vorba decât despre rolul (Evey Hammond) pe care l-a interpretat de curând în filmul “V for Vendetta”. Natalie a debutat în 1994, la numai 12 ani, într-un rol de excepție (“Mathilde”, vă amintiți?) și într-un film de excepție (“Leon”, de Luc Besson, cu Jean Reno – foto). Are la activ, până acum, 21 de filme. (LuCas)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: