Monden

> Kylie, diagnosticată cu cancer! Recent, cântăreața de origine australiană Kylie Mi-nogue a fost diagnosticată cu cancer la sân, anunță site-ul Ananova.com. Ea va împlini săptămâna viitoare vârsta de 37 de ani și și-a amânat turneul “The Greatest Hits” pe care urma să-l facă în Australia și Asia. Managerul său a anunțat că ea se află acum la Melbourne, în sânul familiei, și urmează a începe cât de curând un tratament. Pe de altă parte, cântăreața și-a anunțat fanii că regretă că îi dezamăgește, dar că speră să se reîntoarcă între ei cât mai repede. În fotografie, Kylie, în timpul unei campanii de strângere de fonduri pentru tratarea cancerului la sân.
 

> Un top al curbelor de la Hollywood. Fiindcă peste tot, în emisfera nordică, vara este atât de aproape, o revistă din Hollywood a avut inspi-rația să anticipeze… curbele, arcuirile pe care anotimpul le oferă pe plaje. Un top al celor mai ajustate curbe a fost pu-blicat în respectiva revistă, top care a adus-o pe primul loc pe Beyonce, pentru ce lasă ea să se vadă pe lângă bikini și deasupra lor. Penelope Cruz s-a făcut remarcată, în același top, pentru pieptul său, Jennifer Lopez – pentru posterior, iar Pammy Anderson, ca fiind posesoarea pieptului cel mai voluptuos… În top mai apar, dintre cunoștințele noastre, Halle Bery (7) și Kate Winslet (10). > Mame cu “trup perfect”. Dacă tot vorbim despre astfel de clasamente, iată că actrița Catherine Zeta Jones a fost desemnată ca fiind vedeta mondială cu trupul perfect. Sunt de această părere cititoa-rele revistei britanice “Eve”, care au răspuns la un sondaj. Pe podium o urmează Angeli-na Jolie și Halle Berry. Un pur-tător de cuvânt al “Eve” a de-clarat că se constată că “femei-le preferă starurile care com-bină frumusețea și atractivita-tea și după ce devin mame”. În top au mai prins locuri Elle McPherson, Kate Winslet și Jennifer Lopez. > Jane Fonda revine… pe primul loc. Primul loc în vân-zările de film din SUA a fost luat, anunță CNN, de “Monster-in-Law”, comedia în care joacă Jennifer Lopez și, după 15 ani de absență de pe ecrane, Jane Fonda. Comedia a încasat deja 24 de milioane USD, devansând o altă comedie “Kicking and Screaming”, în care joacă Will Ferrel și Robert Duval. > În casa prietenului… Actorul Jack Nicholson a cum-părat casa fostului său prieten Marlon Brando. Casa se află în Beverly Hills și a costat 5,5 milioane USD. Cei doi au jucat împreună în filmul “The Missouri Breaks”, iar Jack Ni-cholson a fost devastat de su-părare când prietenul său a murit, la vârsta de 80 de ani (în 2004, iunie). > Generozitate impresio-nantă. Brad Pitt a declarat că e impresionat de generozi-tatea de care dă dovadă Ange-lina Jolie, prin donațiile pe care le face. El crede chiar că Angelina face filme doar pen-tru a avea mai mulți bani pentru donații, dar și că face-rea de bine îi creează o stare minunată atunci când joacă. Cei doi au apărut împreună în filmul “Mr. and Mrs. Smith”. (LuCas)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!