Monden

> Dragoste la prima vedere. Renee Zellweger s-a căsătorit cu cântărețul country Kenny Chesney. Cei doi au luat prin surprindere media din întreaga lume când au anunțat că sunt soț și soție de câteva zile. „Sunt nespus de fericit, probabil cel mai norocos om din lume, pentru că iubesc o persoană care este perfectă pentru mine”. S-au cunoscut acum patru luni, la un concert or-ganizat în sprijinul victimelor tsunami din Asia și, din câte spune Renee, a fost, cel puțin pentru ea, dragoste la prima vedere.
 

„Cred într-o astfel de dragoste și sunt îndrăgostită nebunește de el”. Kenny declarase, cu mai mult timp înainte, că Re-nee este actrița lui preferată și sursa lui de inspi-rație pentru una din binecunoscutele sale melodii. Luna lor de miere a durat doar două zile; el a ple-cat într-un turneu în America, ea – într-un turneu de promovare al celui mai recent film al său, Cin-darella Man, în care partener i-a fost Russel Crowe. > Supermodelul Heidi Klum s-a căsătorit, în Mexic, cu cântărețul american Seal. Cei doi și-au schimbat verighetele în Cuiximala, lângă Puerto Vallarta. Klum a purtat o rochie creată spe-cial de celebra Vera Wang și a declarat că, în sfâr-șit, a găsit bărbatul vieții ei. Supermodelul are un copil cu mai-marele Formulei 1 din Italia, Flavio Bri-atore, cu care a refuzat să se căsătorească. În sep-tembrie, ea va deveni pentru a doua oară mamă. > Tom Cruise (42 ani) spune că își dorește că se căsătorească și ai aibă copii. Într-un interviu acordat revistei Reader’s Digest, el a declarat: „Nu sunt bărbatul care stă singur, trebuie să am o re-lație, trebuie să am lângă mine o femeie pe care s-o iubesc”. Iubita lui de acum este actrița Katie Hol-mes (26 ani), cu care Tom spune că-și dorește și copii, pentru că „sunt un tată extraordinar. Le per-mit să facă absolut tot ce nu am avut eu voie să fac atunci când am fost de vârsta lor”. Actorul are doi copii, înfiați, pe vremea când era împreună cu Nicole Kidman. Prima lui soție este actrița Mimi Rogers, cu care nu a avut copii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI