“Surse de asistență” – un ghid pentru I.M.M.-uri

Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație pregătește un nou ghid național al surselor de asistență pentru I.M.M., care va fi publicat curând. Scopul acestuia îl constituie asigurarea unei baze cuprinzătoare de informații referitoare la programele și proiectele existente dedicate dezvoltării I.M.M., finanțate din fon-duri naționale și internaționale.
 

Cartea va fi de ajutor întreprinzătorilor să valorifice oportunitățile oferite de di-versele programe disponibile. De asemenea, va conține informații generale și date de contact verificate privind tipurile de asistență pentru I.M.M. disponibile în România. Ghi-dul este un produs al Proiectului de Asistență Tehnică Phare pentru sectorul I.M.M. din România. Va fi publicat pe site-ul A.N.I.M.M.C. și va fi distribuit și sub formă de CD.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI