S-a stricat pacea dintre CJ și Prefectură

Prefectul Onofrei îl atacă pe președintele Mîrza

„Duelul” între cei doi se poartă prin reproșuri la adresa unor directori „colorați” politic Prefectul Orest Onofrei a criticat ieri, în termeni destul de duri, modul în care a fost percepută implicarea factorilor de răspundere, la finele săptămânii trecute, în zonele afectate de ploi din județul Suceava. Domnia sa l-a atacat direct pe președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza (lider al Organizației Județene a PSD), spunând că distrugerile de la Ostra (prezentate de ziarul Crai nou) au fost și ca urmare a neimplicării corespunzătoare a unor șefi de servicii descentralizate.
 

Puterea si opozitia

„Directori de instituții direct responsabili pentru prevenirea apariției unor asemenea fenomene au fost împinși de prefect să se implice. Spre cunoștința domnului Mîrza, sunt direc-tori ai PSD, uitați din păcate pe funcții”, a declarat presei prefectul. Reamintim că dl Mîrza l-a criticat pe șeful Min-Bucovina din Vatra Dornei, liberalul Ioan Moraru, pentru că, în loc să se ocupe de pro-blemele de la Ostra (de care este responsabil), s-a ocupat, la finele săptămânii, mai mult de alegerile locale din filiala dorneană a PNL. Prefectul i-a recomandat dlui Mîrza ca pe viitor să adopte o atitudine mai rezervată în fața proble-melor generate de fenomene naturale. „Este datoria noas-tră, ca locuitori ai județului Suceava, indiferent de poziție și apartenență politică, să fim solidari și nu cârcotași atunci când apar fenomene neaș-teptate și necontrolate precum cel de la Ostra”, a mai spus dl Onofrei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI