Mănăstirile din Bucovina, promovate de japonezi

“Bijuteriile” Bucovinei, mănăstirile, au stârnit interesul japonezilor, care vor realiza un documentar despre ele. Mănăstirile din Bucovina vor fi vizitate și filmate de către o echipă de producători și cameramani japonezi, pe data de 17 mai. Japonezii vor ajunge în România pe 7 mai și vor filma, de asemenea, bisericile din lemn din zona Maramu-reșului, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Biserica Neagră de la Brașov, precum și alte zone ale țării. Documentarul va fi difuzat pe un canal tv japonez în cadrul emisiunii “Călătorii cu trenul”, difuzată zilnic circa 5-6 minute.
 

Până în prezent, “călătorii cu trenul” au ajuns în 96 de țări, care au fost apoi prezentate și promovate în res-pectiva emisiune. “Echipa de filmare este formată dintr-un producător, un cameraman și un asistent. Și-au manifestat interesul foarte mult pentru mă-năstirea Voroneț, dar și pentru alte zone ale țării. Ei au par-curs deja cu trenul 96 de țări, unde au filmat cele mai impor-tante obiective turistice și le-au prezentat apoi într-un docu-mentar, care este difuzat zilnic pe un post tv”, ne-a spus Aya-ko Funatsu, agent turistic al a-genției “Visit”, București.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: