Sucevenii ajută moldovenii sinistrați din Timiș

Vineri, un tir de 20 de tone de cartofi din Voitinel a plecat în comuna Gătaia din Timiș, unde locuiesc mulți conju-dețeni din zonă. Anunțul a fost făcut de prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care precizează că săptămână aceasta vor fi trimise încă două tir-uri din aceeași localitate, precum și din Vicovu de Sus, acestea conținând cartofi, făină, încălțăminte și cherestea.
 

De asemenea, urmează a fi rezolvată problema transportului a 20 de tone de cartofi, făină și cherestea de la Iaslovăț, 16 tone de cartofi și 4 tone de porumb de la Dornești, 10 tone de cartofi de la Pătrăuți, precum și pentru importante cantități de cartofi și alte produse de la Mușenița și Vadu Moldovei. Totodată, în Banat va fi expe-diat și lapte pasteurizat de la Dorna Lactate. Prefectul Orest Onofrei a anunțat că în con-turile deschise de Ministerul Administrației și Internelor s-au depus sume de bani, atât de către angajații Prefecturii, cât ți de către cei ai institu-țiilor desconcentrate. Repre-zentantul Guvernului în teri-toriu a declarat că autoritățile locale din județ percutează la apelurile de întrajutorare și dau dovadă de solidaritate cu si-nistrații din vestul țării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: