Centrul național al sporturilor de iarnă, la Vatra Dornei

La Vatra Dornei ar putea lua ființă Centrul național al spor-turilor de iarnă. Inițiativa a-parține liberalului dornean Constantin Liviu Cepoi, vice-președinte al Agenției Națio-nale pentru Sport. Domnia sa a cerut sprijinul aleșilor locali și Consiliului Județean, în vederea acordării susținerii necesare. Demersul se bucură de sprijinul unanim al autorităților, valoarea proiectului ridicându-se la circa 10 milioane euro.
 

Investițiile vor viza amenajarea de pârtii de bob, sanie, schi, sărituri cu schiurile, precum și con-struirea unui patinoar artificial. Înființarea centrului este benefică atât pentru Vatra Dornei, cât și pentru întreg județul Suceava, mai ales prin dezvoltarea de servicii și asi-gurarea de noi locuri de muncă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: