Cms.-șef Vasile Grigorean

Singura candidatură locală pentru comanda IPJ Suceava

Un singur ofițer al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și-a depus candidatura la șefia instituției. Ieri, până la ora 16, în ultima zi de raport către Direcția Generală de Poliție București, doar comisarul-șef Vasile Grigorean, șeful Serviciului Cercetări Penale, a optat pentru participarea la concurs pe postul lăsat vacant de chestorul Vasile Moțoc.
 

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava

Restul ofițerilor pomeniți până acum ca posibile candidaturi pentru comanda IPJ Suceava fie au renunțat la idee, fie au dat înapoi din cauza condițiilor impuse pentru înscrierea la concurs, cum ar fi experiență minimă de 5 ani în structuri de comandă, cunoștințe de utilizare a calculatorului sau abilități de conversație într-o limbă de circulație internațională. În cazul în care, până ieri, nu au fost depuse rapoarte și din partea altor ofițeri din afara Sucevei, comisarul-șef Vasile Grigorean va „alerga” de unul singur în concurs pentru postul de inspector șef al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: