Un tânăr la… pensii

> Dl Robert Marian va fi înscăunat la conducerea Casei Județene de Pensii, cel mai probabil, la începutul viitoarei săptămâni Președintele Organizației Județene de Tineret a PD Suceava, dl Robert Marian, va fi numit director al Casei Județene de Pensii. Prefectul Orest Onofrei a declarat, ieri, că dl Robert Marian, care în prezent este inspector în Primăria Sucevei, își va prelua noul post cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.
 

Liderul or-ganizației de tineret a PD Suceava îl va înlocui la Casa Județeană de Pensii pe dl Gheorghe Straton, care urmează să fie transferat la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Co-pilului, înființată de Con-siliului Județean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: