Noul lider municipal – Neculai Bereanu

> Domnia sa a ocupat fotoliul lăsat liber de consilierul Vasile Andronache, exclus din partid anul trecut, pe motiv de „ieșire în presă” cu declarații denigratoare la adresa conducerii formațiunii politice din care făcea parte Organizația Suceava a Partidului Popular România Mare are o nouă conducere. Aceasta a fost aleasă în urma Conferinței municipale de zilele trecute, la care au participat peste 90 de delegați, desemnați de filialele sucevene de cartier.
 

Noul lider al Filialei Suceava al PPRM este inginerul Neculai Bereanu, fost membru al Biroului executiv județean, care are o ve-chime în partid de peste 10 ani. Aceasta, dacă se ia în cal-cul și apartenența la Partidul Moldovenilor, pe care domnia sa l-a reprezentat în cursa pentru primăria municipiului reședință de județ, la alegerile locale din vara lui 2000. Dl Bereanu îi succede în funcție consilierului local Vasile An-dronache demis, alături de vi-cepreședintele organizatoric, Dumitru Mălășincă, încă de anul trecut, pe motiv de „ieșire în presă” cu declarații deni-gratoare la adresa conducerii formațiunii politice din care făcea parte. Cu același prilej a fost ales Consiliul municipal, care, la rându-i, a aprobat componența Biroului execu-tiv, format din 11 oameni. Vicepreședinte cu probleme organizatorice la municipiu este profesorul Petru Gorea, Elvis Mihalache este vicepre-ședinte pe partea economică, Mihai Pînzaru – vicepreședinte cu propaganda, Vasile Cer-lincă – secretar organizatoric, Tiberiu Andrucă – secretar cu economicul, iar Lăcrămioara Gavrilovici – cu propaganda. Conferința municipală a stabilit și numărul de delegați la Conferința județeană din 9 octombrie (32 de membri de partid). În plus, Organizația studențească a PPRM, care, potrivit șefului județean al partidului, Gheorghe Acatri-nei, are 123 de posesori de carnet, și-a desemnat pentru întrunirea forului județean suprem încă doi delegați. Până în prezent, au fost ținute ale-geri și în 22 de comune din județ.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: