Rugbi

Suceveanul Alin Conache a trecut de la Timişoara la Steaua

După doi ani şi jumătate petrecuţi la Timişoara, rugbistul sucevean Alin Conache a decis să facă o schimbare în cariera sa. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a semnat în această iarnă cu Steaua Bucureşti.

„Clubul nostru se desparte de doi dintre jucătorii care au contribuit la câştigarea Cupei României, ediţia 2021, şi la calificarea în finala actualei ediţii. Le mulţumim lui Mihăiţă Lazăr şi lui Alin Conache pentru tot ceea ce au făcut în tricoul echipei noastre şi le urăm succes în carieră. Mihăiţă a început deja cariera de antrenor, iar Alin a ales să joace pentru un alt club. Baftă, băieţi!”, au transmis bănăţenii.

Până să înceapă antrenamentele cu noua sa echipă, Alin Conache este angrenat în acţiunile echipei naţionale a României. „Stejarii” se vor reuni pe 14 ianuarie şi, timp de două săptămâni, vor efectua un stagiu de pregătire la Izvorani. Naţionala de rugbi debutează în noul an competiţional pe 4 februarie, cu un meci în Polonia, în cadrul Rugby Europe Championship.

Alin Conache a fost unul dintre remarcaţii din lotul României la Cupa Mondială de Rugbi din 2023. Cu 9 puncte înscrise în meciul cu Tonga (trei eseuri transformate şi o lovitură de pedeapsă), suceveanul a fost cel mai bun marcator al „stejarilor” la turneul final din Franţa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI