Atletism

Şapte medalii pentru sportivii suceveni la etapa finală a Campionatelor Naţionale pentru juniori U14 şi U13

Atleţii cluburilor sucevene au cucerit şapte medalii, patru de aur, una de argint şi două de bronz, la etapa finală a Campionatelor Naţionale pentru juniori U14 şi U13, desfăşurată zilele trecute la Bucureşti.

LPS Suceava a obţinut patru titluri naţionale prin Denis Precub – dublu medaliat cu aur în probele de 80 şi 300 de metri (categoria U13), Claudiu Moraru – aur la 3.000 de metri marş (categoria U14) şi David Ionut Donciu – aur la 3.000 de metri marş (categoria U13).

În aceeaşi competiţie, Ioana Luminiţa Mândrilă (CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc) a obţinut argintul în cursa de 1.500 de metri – categoria U13, iar Casian Zară (CSM Dorna Vatra Dornei) a cucerit două medalii de bronz la 800 şi 1.500 de metri – categoria U13. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI