„Dar din dar…, din dragoste pentru copii!”

> Bucurie şi generozitate în preajma Crăciunului la CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului

Cu sufletul plin de bucurie şi dăruire, cadre didactice inimoase de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului au organizat o tombolă caritabilă în cadrul proiectului intitulat „Dar din dar…, din dragoste pentru copii!”. Aflăm că scopul acestei iniţiative a fost crearea unui fond care să aducă lumină şi magie în viaţa elevilor în preajma sărbătorilor de iarnă.

Apropiindu-se de Crăciun, profesorii au dorit să ofere momente speciale copiilor ale căror sărbători nu strălucesc întotdeauna aşa cum şi-ar dori. Conştienţi de limitele pe care le au în a schimba circumstanţele personale ale elevilor, cadrele didactice au ales să se implice activ în organizarea unui eveniment caritabil.

Tombola caritabilă a avut un succes deosebit, adunând un număr mare de obiecte decorative, create cu măiestrie în cadrul cercurilor desfăşurate la şcoală. Peste 80 de decoraţiuni frumoase au fost expuse, reflectând creativitatea şi implicarea atât a elevilor, cât şi a echipei de proiect.

Echipa de proiect – formată din instructorii de educaţie Elena Horvat, Liliana Nicoraş, Claudia Vacaru, Nicoleta Veliş, Marinela Coacă şi pedagogii Monica Lupescu şi Manuela Hriţcu – a depus eforturi considerabile pentru a aduce la viaţă aceste creaţii, investind atât timp, cât şi resurse materiale.

Consilierul educativ Gabriela Sîrbu a exprimat recunoştinţa faţă de colegii care au răspuns pozitiv la invitaţie şi au contribuit la această acţiune caritabilă. Aşa cum a subliniat, această iniţiativă a reprezentat nu doar o modalitate de a aduce bucurie în vieţile copiilor, ci şi o dovadă concretă că comunitatea şcolară se implică şi se mobilizează pentru a sprijini nevoile speciale ale elevilor în preajma sărbătorilor.

În acest mod, profesorii de la CSEI „Sf. Andrei” au reafirmat că nu doar educaţia şcolară este importantă, ci şi formarea unor valori precum empatia, solidaritatea şi generozitatea, contribuind astfel la o comunitate şcolară mai unită şi mai empatică. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI