Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa” din Fălticeni organizează evenimente pentru a oferi un Crăciun mai fericit copiilor defavorizaţi

Grupul Local de Tineret (GLT) „Aripi în Europa” din Fălticeni organizează două evenimente caritabile menite să aducă bucurie copiilor defavorizaţi.

În perioada 11 – 16 decembrie, între orele 13:00 şi 18:00, membrii GLT se dedică strângerii de fonduri pentru a oferi un Crăciun mai fericit copiilor care provin din medii mai puţin privilegiate din zona municipiului Fălticeni. Tinerii îi aşteaptă pe fălticeneni la standul caritabil amplasat în faţa Bibliotecii Municipale „Eugen Lovinescu”.

„Orice donaţie, fie că este vorba de bani, haine, alimente sau jucării, este binevenită şi va contribui la sprijinirea celor aflaţi în nevoie. În schimb, donatorii vor putea alege un obiect expus la stand, inclusiv brăţări şi decoraţiuni DIY realizate cu de către membrii grupului. Dacă ai haine, jucării sau vrei să dăruieşti ceva dulce pentru Crăciunul copiilor, te aşteptăm cu ele la Stand în intervalul specificat. Totodată, ne poţi lasă un mesaj în privat şi le ridicăm noi” au anunţat reprezentanţii GLT „Aripi în Europa”.

Spectacolul caritabil „Magia Crăciunului”, la ediţia a II-a

Un alt eveniment aşteptat este spectacolul caritabil „Magia Crăciunului”, ediţia a II-a, care va avea loc pe 15 decembrie, la ora 16:00, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” (Casa de Cultură). Spectacolul este dedicat copiilor şi va cuprinde momente artistice pregătite de voluntari. Printre acestea se numără scenete de teatru, colinde tradiţionale şi momente de comedie special create pentru cei mici. La intrare, participanţii vor fi răsfăţaţi la standul caritabil „Aripi în Europa” cu prăjituri delicioase, decoraţiuni şi multă voie bună.

La ambele activităţi vor fi amplasate cutii de donaţii, iar toţi banii strânşi vor fi direcţionaţi către copiii aflaţi în dificultate din zona municipiului Fălticeni, sub forma unor pachete de Crăciun menite să aducă un strop de căldură şi bucurie în casele lor.

„Implicarea face diferenţa, iar astfel din puţinul dumneavoastră putem contribui împreună la crăciunul copiilor aflate în situaţii defavorabile” precizează tinerii voluntari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI