Premii pentru scriitorii bucovineni

…Urmează să aflaţi cine sunt laureaţii Premiilor Societăţii Scriitorilor Bucovineni pentru cărţile depuse spre jurizare din „producţia” anului 2022 în evenimentul deja anunţat pentru joi, 14 decembrie, cu începere de la ora 11:00, la Biblioteca Bucovinei, în contextul marcării publice a aniversării a 85 de ani de la înfiinţarea Societăţii Scriitorilor Bucovineni (SSB), manifestare organizată de CJ Suceava, Biblioteca Bucovinei (centenară!) şi de SSB.

Vor afla şi veţi afla, cu această ocazie, cine sunt laureaţii pentru volumele scrise anul trecut şi recent depuse spre jurizare (juriul a fost prezidat de Mircea A. Diaconu şi i-a cuprins pe Elena-Brânduşa Steiciuc, Isabel Vintilă şi L.D. Clement), de asemenea cine vor primi Marele premiu „Bucovina” şi, respectiv, Premiul „Opera Omnia”.

Din „culise”, vă putem da de ştire că, în memoria unor iluştri scriitori bucovineni ce nu trebuie uitaţi nicio clipă, premiile acordate cu prilejul acestei gale se vor numi Dimitrie Onciul, Iulian Vesper, Radu Mareş, Vasile Andru, Em. Gregorovitza…

Preşedintele SSB, scriitorul Alexandru Ovidiu Vintilă, ne-a informat, printre altele, că la evenimentul special de final de an sunt invitaţi nu doar laureaţii, ci toţi membrii SSB, cât şi cititorii de carte scrisă în Bucovina / în judeţul Suceava. (L. CASIAN)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI