Global Photographic Union deschide un Centru Expoziţional la Muzeul de Istorie din Suceava

Muzeul Naţional al Bucovinei şi GPU – Global Photographic Union deschid la Muzeul de Istorie Suceava Centrul Expoziţional GPU, anunţă instituţia suceveană.

Potrivit sursei citate, ceremonia de deschidere a noului Centrul expoziţional Global Photographic Union de la Suceava va fi oficiată de Preşedintele GPU, Manolis Metzakis.

Cu ocazia evenimentului, în data de 28 octombrie 2023, la ora 15, la Muzeul de Istorie Suceava, va avea loc vernisajul Expoziţiei de artă fotografică GPU, ce cuprinde peste 50 de lucrări realizate de membrii GPU.

La acest eveniment este invitat prof. Marius Alexandru Aluncăriţe, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu“ din Suceava, care va susţine un recital de chitară şi va interpreta compoziţii din repertoriul internaţional, Preludiul nr. 1 de Heitor Villa-Lobos şi piese în stil Flamenco şi Spanish Guitar.

Duminică, 29 octombrie 2023, între orele 10-16, la Muzeul de Istorie, preşedintele GPU, Manolis Metzakis va susţine un atelier fotografic cu tema „Portret”, arată sursa citată.

GPU este o organizaţie fotografică internaţională – creată şi gestionată de fotografi şi gestionată pentru fotografi. Consiliul de administraţie este format în prezent din 8 fotografi de renume internaţional din 7 ţări, cu membri GPU din 4 continente. Fiecare ţară are un „delegat” naţional GPU dedicat, care este punctul de contact local pentru toate problemele legate de GPU.

GPU încurajează şi valorează în mod egal fiecare aspect al fotografiei.

Datorită caracterului său internaţional nu va fi posibilă întâlnirea regulată a tuturor membrilor GPU, dar vor avea loc întâlniri regulate la nivel naţional sau regional, unde vor fi prezentate prezentări tehnice şi vizuale şi discuţii pe o gamă variată de subiecte. Expoziţiile naţionale/regionale vor fi schimbate planificat, ceea ce va însemna că imaginile membrilor sunt afişate şi văzute în multe ţări.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI