„Ascultă-i pe tineri”

> Tinerii suceveni pot lua parte, gratuit, la emisiuni video despre comunitatea lor

Tinerii din oraşul Sucea-va, cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, au parte de o oportunitate inedită: până pe 18 octombrie a.c., se pot înscrie pentru a participa gratuit la emisiuni în care vor dezbate problemele şi provocările cu care se confruntă comunitatea lor.

Asociaţia „Youth Can Do It” din Suceava desfăşoară în perioada septembrie – octombrie 2023 proiectul „Ascultă-i pe tineri” care îşi propune să creeze o comunitate puternică în care tinerii îşi activează spiritul civic şi se susţin reciproc, lucrând împreună pentru a aborda problemele şi provocările cu care se confruntă comunitatea lor.

Astfel, „se oferă tinerilor suceveni oportunitatea prin producerea a 30 de emisiuni video, cu 100 de persoane, între 14 şi 35 de ani, care dezbat constructiv, pe subiecte alese exclusiv de tineri, probleme comunitare şi de interes pentru ei.

Filmarea emisiunilor are loc la Centrul de Tineret Suceava situat pe strada Mihai Viteazul, nr. 40, în municipiul Suceava. Proiectul «Ascultă-i pe tineri» este finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow” ni s-a transmis.

„Dacă ai între 14-35 ani şi doreşti să îţi exprimi opiniile despre viaţa din Suceava, te poţi înscrie acum pentru a participa gratuit în cadrul emisiunilor, prin următorul link până pe 18 octombrie 2023: https://forms.gle/XJFMRVTHDN3MT6n77” a transmis Vlad-Alexandru Grosar, coordonatorul proiectului, preşedintele Asociaţiei „Youth Can Do It”.

Ni s-a precizat că „Start ONG” este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul „Start ONG” este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituţiilor non-administrative şi grupurilor informale / de iniţiativă. (A.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI