Premiile literare ale SSB

Comitetul de conducere al Societăţii Scriitorilor Bucovineni (SSB) anunţă concursul pentru Premiile literare pe anul 2023 (poezie, proză, critică şi istorie literară, publicistică, patrimoniu, ediţii, traducere, carte de debut).

Membrii SSB care au publicat volume în 2022 le pot depune sau le pot trimite prin poştă la adresa: Biblioteca Bucovinei, str. Mitropoliei nr. 4, Suceava, în atenţia domnului Alexandru Ovidiu Vintilă, în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2023, cu menţiunea „Pentru Premiile SSB – 2023”.

Membrii SSB care nu au achitat cotizaţia la zi nu pot participa la concurs.

Gala Premiilor de anul acesta se va desfăşura în luna decembrie, data exactă şi ora fiind anunţate ulterior.

Precizăm că anul acesta, în luna noiembrie, Societatea Scriitorilor Bucovineni va împlini 85 de ani de la înfiinţarea sa, la Cernăuţi. (Comunicat de presă)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI