Din cauza arsurilor suferite într-un accident casnic la sfârşitul lunii august...

O femeie din Vicovu de Sus a murit la un spital din Iaşi

O femeie din Vicovu de Sus a murit la un spital ieşean, unde a fost internată în urma unui accident casnic.

Poliţia Oraşului Vicovu de Sus a fost informată luni după-amiaza de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi, Unitatea Funcţională Regională de Urgenţă, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 90 de ani, din Vicovu de Sus, a decedat duminică după-amiaza în Secţia ATI-Arşi a unităţii spitaliceşti având insuficienţă cardio-circulatorie, bronhopneumo-niefungică şi plagă arsă membru pelvin stâng.

În urma investigaţiilor efectuate şi a discuţiilor purtate cu vecinii femeii cât şi cu fiul acesteia, s-a stabilit că în data de 26 august a.c., în jurul orei 21:00, femeia a dorit să mute o oală în care se aflau cartofi fierţi în apă clocotită. Dar bătrâna s-a împiedicat de treptele care fac accesul în anexa casei, s-a dezechilibrat şi a căzut, iar apa clocotită i-a căzut pe picioare.

Femeia a fost găsită de un vecin care a solicitat ambulanţa, aceasta fiind transportată iniţial la Spitalul Rădăuţi, iar de acolo a fost transferată a doua zi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi.

Când a găsit-o căzută, vecinul a spus că femeia era conştientă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI