De Ziua Jandarmeriei Montane

Jandarmeria Suceava s-a alăturat campaniei „Echipa Munţilor Curaţi”

Ziua Jandarmeriei Montane care se marchează în data de 5 octombrie a fost sărbătorită, joi, de jandarmii suceveni, prin participarea la campania „Echipa Munţilor Curaţi”.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sg. mj. Roxana Botezatu, a declarat că, indiferent de vreme, în vârf de munte sau la poalele lui, pe traseele turistice sau în orice zonă în care sunt prezenţi turiştii, jandarmii montani sunt acolo pentru siguranţa populaţiei.

Anul acesta, Jandarmeria Suceava s-a alăturat campaniei „Echipa Munţilor curaţi” şi a dedicat această zi specială, Ziua Jandarmeriei Montane, mediului înconjurator.

Astfel, aflăm că alături de elevii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, aflaţi în stagiul de practică, jandarmii suceveni au desfăşurat o acţiune de ecologizare pe raza localităţii Suceviţa, cu scopul de a crea un mediu mai curat şi de a fi un exemplu pentru societatea civilă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI