„Măcelarul din Teheran”

Cine a urmărit politica Republicii(!) Iran după alungarea şahului Mohammad Reza Pahlavi Aryamehr (1979) şi mai ales după dispariţia unui scelerat precum Osama bin Laden (emir al-Qaeda) în 2011, bănuit cu multiple dovezi de implicarea sa cu banii monarhilor din Golf într-o galerie impresionantă de asasinate, atentate împotriva creştinilor şi a evreilor de pretutindeni, a „guvernului mondial evreiesc“, inclusiv a Turnurilor „Gemini“ – World Trade Center din New York, a putut observa că oriunde Rusia şi China au oarece reţineri de a interveni, intervine terorismul de stat musulman al ayatolahilor iranieni în sprijinirea mai tuturor mişcărilor teroriste mondiale, mai cu seamă dacă urmăresc curăţarea de evrei a Orientului Mijlociu „de la râu la mare“, slogan de peste două milenii care exprimă fără nuanţe conceptul nazist genocidar al holocaustului, al Shoahului, al căsăpirii tuturor evreilor din lume, al aruncării lor în mare, al raderii de pe hartă a statului şi a poporului evreu, alesul lui Dumnezeu, cel ce a întemeiat una dintre cele mai importante religii ale lumii, creştinismul. Deşi feudalismul a murit, războiul religios continuă!

Ebrahim Raisi, fostul preşedinte al Iranului, numit „măcelarul din Teheran“ de către iranienii înşişi pentru miile de asasinate ale tinerelor şi tinerilor iubitori de libertate şi pentru uciderea, lapidarea a zeci de mii de femei care nu se supun legii islamice şi nu poartă burca, o manta din cap până în picioare, cu o fantă de câţiva cm în faţa ochilor, şi aceea prevăzută adesea cu o plasă. În timp ce bărbaţilor nu li se impune niciun fel de regim vestimentar şi comportamental, femeile iraniene nu au depăşit încă sclavia, legea islamică urmărindu-le peste tot în lume, inclusiv în marile universităţi străine. Nu există societate emancipată pe mapamond să nu condamne astfel de abuzuri în numele lui Dumnezeu – Allah, iar eu nu pot înţelege şi pace cum de nu-i trăsneşte Allah, iubitorul de oameni şi de copii, pe criminali.

Iar intervenţiile liderilor iranieni în Siria, în Yemen, Irak şi Gaza în sprijinul teroriştilor locali Hamas, luptători cică pentru eliberarea palestinienilor de sub jugul evreiesc, au culminat în 7 octombrie anul trecut cu atacarea sălbatică a tinerilor participanţi la festivalul „Supernova Sukkot“ în aer liber cu muzică trance psihedelică ocazionat de sărbătoarea evreiască Sucot şi asasinarea a peste 1400 de tineri concomitent cu răpirea câtorva mii de evrei din diverse chibuţuri, în special femei şi copii.

Moment în care Pronia cerească a pus capăt vieţii „măcelarului din Teheran“: văzând că bieţii iranieni nu pot învinge crima şi pe criminalii sângeroşi la ei acasă, Atotputernicul l-a prăbuşit cu elicopterul, strivindu-l de piatra muntelui. Căci asta e soarta tuturor criminalilor umanităţii, a tiranilor odioşi. Niciunul nu moare de moarte bună: Hitler probabil s-a sinucis, iar trupul i-a fost ars cu benzină după ce a asasinat milioane de evrei şi şi-a ucis alte multe milioane de nemţi într-un război pentru asigurarea supremaţiei sale şi a poporului german, a purităţii rasei ariene; pe Lenin şi Stalin i-au devorat slugile, iar pe Ceauşescu l-a trăsnit Dumnezeu ciuruit de sute de gloanţe alături de odioasa sa soţie în sfânta zi de Naştere a Domnului. Aceeaşi soartă au avut-o Muammar Gaddafi, Saddam Hussein, iar pe alţii precum Mao ţe Dong, al cărui număr de victime nici n-a putut fi stabilit, Kim Il-sung cu 1,6 milioane de asasinate, Pol Pot, care şi-a exterminat propriul popor… până i-a trăsnit Atotputernicul cu câte un infarct.

A se observa, că după ce trece epoca de glorie şi mărire a tiranilor şi a dictatorilor criminali, urmează una definitivă de sfărâmare a idolilor menţinuţi în frunte prin teroare şi gloanţe, de dărâmare a statuilor şi de scoatere a ticăloşilor din cărţile de istorie, căci popoarele au oroare de criminali genocidari, fie şi în numele unor cauze de preamărire naţională, de mărire artificială a teritoriilor naţionale. Nu aşa au dispărut de pe faţa pământului imperiile persan, faraonic, alexandrin, roman, mongol, german? Nu la fel se vor topi şi imperiile vetuste de azi ale chinezilor şi ruşilor? E numai o chestiune de timp!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI