În parcarea fabricii Rulmentul din Şcheia

Un bărbat a murit într-un incendiu care i-a cuprins maşina

 Un bărbat a murit, miercuri, carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins maşina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a declarat că ieri s-a produs un incendiu la un autoturism în comuna Șcheia, în parcarea fabricii Rulmentul.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere şi cu echipajul SMURD-TIM (terapie intensivă mobilă).

Incendiul a fost localizat, iar apoi s-a lucrat pentru lichidarea lui.

Din nefericire, din interiorul maşinii a fost extras un bărbat, cu arsuri pe toată suprafaţa corporală. El a fost declarat decedat, a precizat sursa citată.

Potrivit maior Alin Găleată, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI