„Stewardesa pandemică” aterizează la Fălticeni

Joi, 23 mai, de la ora 19:00, Sala de spectacole „Draga Olteanu Matei” din Fălticeni va găzdui spectacolul „Stewardesa pandemică”, un spectacol de comedie cu Dorina Roman, în regia Ivonei Boitan.

Aşa cum se precizează în invitaţia Asociaţiei „Fălticeni Cultural”, promotoarea spectacolului pe plan local, argumentele pentru a viziona one woman show-ul cu Dorina Roman sunt: „Ce poţi face atunci când eşti prea grasă să mai fii stewardesă? Simplu! Devii prim-ministru, în Groenlanda! O comedie zburătăcită rău de tot despre o stewardesa care deşi a pierdut lupta cu kilogramele nu se dă bătută în faţa prejudecăţilor. Principiul ei de viaţă e că neuronu’ bate ghinionu’! Un one woman show în care o vei vedea pe Dorina Roman într-un mare hal de umor, la propriu şi la desfigurat de râs! Cu stewardesa Dorina timpul zboară de nu te vezi! Fă-ţi check in-ul, decolăm joi 23 mai, ora 19.00 de pe Aeroportul Fălticeni!”.

Bilete pot fi achiziţionate, la preţul de 50 de lei, online de pe Bilet.ro.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI