Volei masculin, U15

Medalie de bronz în finala Campionatului Naţional pentru echipe CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni

La sfârşitul săptămânii trecute, Federaţia Română de Volei a organizat turneul final al Campionatului Naţional de Volei, Divizia Juniori Under 15, eveniment care a avut loc la Zalău. Cele opt echipe calificate au fost repartizate în două serii, din care primele două clasate au avansat în semifinale.

Echipa CSS „Nicu Gane” Fălticeni, pregătită de profesorul Marius Stan, a reuşit o performanţă notabilă, obţinând medaliile de bronz după un parcurs foarte bun. În Seria B, CSS Nicu Gane a înregistrat două victorii importante: 3-1 cu CSS Bega Timişoara şi 3-0 cu Academia de Volei Lazăr Marius Zalău, suferind o singură înfrângere în faţa echipei CSM Bucureşti, cu scorul de 0-3. Aceste rezultate le-au asigurat locul doi în grupă şi calificarea în semifinale.

În semifinalele competiţiei, CSS Nicu Gane Fălticeni a fost învinsă de echipa din Tulcea cu 3-0. Fălticenenii şi-au revenit în finala mică, unde au învins echipa gazdă, CSS Zalău, cu 3-1, adjudecându-şi astfel locul al treilea pe podium.

Titlul de campioană naţională a fost câştigat de CSS Dream Team Tulcea, care a demonstrat o formă excelentă pe tot parcursul turneului. Locul al doilea a fost ocupat de CSM Bucureşti, după un parcurs de asemenea remarcabil.

Performanţa echipei din Fălticeni este cu atât mai meritorie având în vedere nivelul ridicat al competiţiei şi determinarea de care au dat dovadă tinerii voleibalişti pe tot parcursul turneului.

Din echipă au făcut parte jucătorii: Oanea Alexandru, Hortopeanu Rareş, Nedelcu Marius, Grigoraş Matei, Lupu Bogdan, Cornea David, Grigore Ştefan, Stan Sabin, Simion Albert, Tudose Constantin, Mercore Rareş, Mercore Codrin, Filoteanu Alexandru, Mateiciuc Alexandru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI