6.000 de locuinţe din municipiul Suceava sunt dotate cu pubele noi

> Vechile recipiente rămân pentru colectarea fracţiilor aferente proiectului insulelor ecologice

Asocierea Diasil Service şi Ritmic Com, operatorul de salubritate din Suceava, procedează, începând de ieri, la distribuirea, în mod gratuit, a noilor pubele pentru colectarea deşeurilor municipale de la cele aproximativ 6.000 de locuinţe individuale.

Conform viceprimarului Lucian Harşovschi, înlocuirea vechilor recipiente se face în baza contractului nr. 32211 din 2018 privind concesionarea serviciului de salubrizare menajeră prestat pe raza municipiului Suceava. Astfel, pentru fracţia uscată, vor fi distribuite 6.000 de pubele de 120 de litri, de culoare albastră, cât şi tot pe atâtea recipiente de 120 de litri, de culoare verde, pentru fracţia umedă.

„Pubelele primite iniţial, la sfârşitul anului 2018 şi începutul anului 2019, în mod gratuit, cele de culoare neagră şi galbenă, rămân în continuare în proprietatea cetăţenilor, urmând ca, în situaţia în care legislaţia va obliga la colectarea pe patru fracţii, odată cu implementarea proiectului insulelor ecologice, vechile recipiente să fie folosite pentru respectivele fracţii” a precizat Lucian Harşovschi.

În cazul în care, în ziua distribuirii, proprietarii de locuinţe nu sunt găsiţi la domiciliu, ei au posibilitatea de a intra în posesia pubelelor sunând la numerele de telefon 0230.212696 int. 154, 254, la Direcţia de Ecologizare, cât şi scriind pe e-mail: salubrizare@primariasv.ro. Totodată, disponibile sunt tel: 0230.525115 şi e-mail: office@diasil.ro, de la Diasil Service, şi tel: 0230.551761 şi e-mail: ritmiccom@gmail.com, de la Ritmic Com SRL.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI