Noi succese pentru tinerii tenismeni de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni

La finalul săptămânii trecute, copiii talentaţi ai Clubului Sportiv „Nada Florilor” din Fălticeni au avut o participare remarcabilă la mai multe competiţii de tenis organizate în zona Moldovei de Federaţia Română de Tenis.

Eduard Radion a fost reprezentantul oraşului de pe Şomuz la Cupa de Primăvară PTC 2024 Bacău, unde a obţinut locul I la categoria Roşu Challenger, demonstrând o performanţă excelentă. În acelaşi timp, colegul său de antrenament, Vlad Manole, s-a clasat pe locul al II-lea la concursul Cupa Dental Rocks”, ediţia a II-a, desfăşurat sâmbătă, 13 aprilie, la Piatra Neamţ.

La categoria U12 fete, Elena Tanasă a concurat la Iaşi, la a VI-a ediţie a Cupei Primăverii Vergilius, reuşind să câştige locul I într-un mod strălucit încă de la începutul competiţiei.

Antrenorul Marcel Dascălu a făcut următoarea declaraţie: „Mulţumesc copiilor şi părinţilor pentru efortul depus. Ştiu că nu a fost uşor; copiii care se pregătesc în cadrul secţiei de tenis de câmp de la ACS Nada Florilor sunt conştienţi că îi aşteaptă turnee grele, dar am încredere în ei pentru că îi văd cum se pregătesc la antrenamente. La Fălticeni, avem cele mai bune condiţii de antrenament, asigurate de Primăria Fălticeni, atât în sala Gabriel Udişteanu, cât şi pe terenul de sport. Trebuie să mulţumesc domnului primar Cătălin Coman şi sponsorilor pentru condiţiile foarte bune de pregătire, pentru sprijinul acordat în organizarea turneelor locale şi pentru participarea la competiţiile organizate în ţară”.

Antrenorul Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei de tenis de câmp din cadrul ACS „Nada Florilor” a mai anunţat că pe data de 27 aprilie, la Fălticeni, se va desfăşura un turneu de tenis inclus în circuitul Tenis 10 FRT, care include toate categoriile de concurs, iar sponsorul turneului promite surprize frumoase.

Este îmbucurător să vedem tinerii talentaţi din Fălticeni obţinând astfel de rezultate remarcabile în lumea tenisului, iar efortul şi dedicarea lor sunt pe deplin apreciate de comunitatea locală. Să le urăm succes în continuare şi să fim alături de ei în călătoria lor către excelenţă!

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI