Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă în care interpreta rolul unei femei însărcinate

Actriţa americană Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan în 2015 într-o perioadă în care interpreta rolul unei femei însărcinate într-un spectacol de teatru, informează BC.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, celebra actriţă din Statele Unite, în vârstă de 41 de ani, a declarat că prima ei sarcină „nu a funcţiona” întrucât nu a putut să o ducă la termen. „Jucam pe atunci într-un spectacol de teatru şi rolul presupunea că eu trebuia «să nasc» pe scenă în fiecare seară”, a adăugat ea.

Anne Hathaway, care a reuşit după aceea să nască doi băieţi în viaţa reală, a dezvăluit că în perioada de şase săptămâni în care a jucat în acel spectacol, a trebuit să pretindă „că totul era bine”. Ea le-a spus totuşi adevărul prietenilor ei care au venit să o viziteze în culise. „Era prea mult ca să ţin totul în mine”, a declarat ea.

Anne Hathaway a interpretat rolul unei femei pilot care rămâne însărcinată în spectacolul de teatru „Grounded”, care a fost jucat pe Broadway timp de şase săptămâni în 2015. Rolul o obliga pe vedeta americană să simuleze că trecea printr-o naştere în fiecare reprezentaţie.

Actriţa, care este căsătorită cu Adam Shulman, a trecut cu bine peste acea perioadă dificilă şi a rămas din nou însărcinată. Primul lor fiu, Jonathan, s-a născut în martie 2016. Cel de-al doilea fiu al cuplului, Jack, s-a născut în noiembrie 2019.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI