Ion Lungu şi-a anunţat oficial retragerea din administraţia locală

> Lucian Harşovschi este noul candidat PNL la funcţia de primar al Sucevei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a decis să nu-şi depună candidatura la PNL ]n calitate de candidat la funcţia de primar, renunţând să participe în alegerile locale din acest an, urmând să-l susţină pe viceprimarul Lucian Harşovschi.

Ion Lungu a arătat că a obţinut de cinci ori funcţia de primar al municipiului Suceava şi că a decis să nu mai candideze în alegerile locale.

„Astăzi eu predau ştafeta generaţiei mai tinere colegului şi prietenului meu Lucian Harşovschi. Am colaborat bine în aceşti ani” a declarat Ion Lungu.

Actualul edil-şef a mai spus că prioritatea lui este ca PNL să câştige funcţia de primar al municipiului Suceava, arătând că este necesar ca administraţia liberală să continue să implementeze proiectele importante pe care le-a adus şi că este convins că echipa lui Lucian Harşovschi va duce la îndeplinire aceste proiecte.

Totodată, Ion Lungu a spus că se retrage şi din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, urmând ca Lucian Harşovschi, prim-vicepreşedinte, să preia interimatul.

Ion Lungu a arătat că deşi nu candidează în alegerile locale nu se retrage din politică şi că va rămâne în echipa lui Gheorghe Flutur.

Primarul a evitat să spună dacă intenţionează să candideze în alegerile parlamentare din toamna acestui an. (N.B.)

Un comentariu

  1. Da la parlamentare poate candida, ca au nevoie de adomiti in Parlament ! poate peste noapte acolo, dupa ce servesc masa de seara !!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI