Tratament cu ajutorul cuvântului scris

> La Cernăuţi sunt colectate cărţi pentru militari > Locuitorii regiunii Cernăuţi au adus deja peste 200 de cărţi

La Biblioteca Ştiinţifică Universală Regională Cernăuţi, care poartă numele lui Mihailo Ivasiuk, sunt colectate cărţi pentru militarii ucraineni răniţi, potrivit serviciului de presă al Consiliului Regional Cernăuţi.

Pentru a susţine moralul apărătorilor care în prezent sunt trataţi în spitale, locuitorii regiunii Cernăuţi au adus deja peste 200 de cărţi. Acestea conţin romane, nuvele, poezii.

Literatura de specialitate a fost acum predată instituţiilor medicale. Între timp, campania „Biblioteca Militarului Ucrainean” continuă. Oricine se poate alătura, cărţile trebuie aduse pe strada Olga Kobîlianska, 47.

Ar trebui să fie lucrări motivaţionale artistice sau psihologice, uşor de citit. Condiţia principală este ca respectivele cărţi să fie interesante şi să dea emoţii pozitive. (MARINA STRUŢ, BucPress.eu)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: