După ce a câştigat concursul organizat de Administraţia Bazinală de Apă Siret

Daniel Drăgoi revine în funcţia de director al SGA Suceava

Daniel Drăgoi revine în funcţia de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava, după ce ieri a câştigat concursul organizat de Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Siret.

Daniel Drăgoi a fost singurul care a trecut mai departe după proba scrisă a concursului, iar marţi, la proba de interviu, a obţinut 77 de puncte, fiind declarat admis.

Daniel Drăgoi a fost demis în aprilie 2020 din funcţia de director al SGA Suceava, după ce s-a rugat în faţa instituţiei pentru a salva Suceava de pandemia de COVID-19.

El a explicat atunci că s-a rugat pentru că a văzut disperarea de pe chipul oamenilor şi că s-a gândit să le dea astfel speranţă că vor fi depăşite momentele dificile prin care treceau.

La vremea respectivă, Administraţia Naţională „Apele Române” a adus clarificări în vederea elucidării respectivei situaţii şi a arătat că directorul SGA Suceava, Daniel Drăgoi, exercita cu caracter temporar funcţia de conducere.

„Încetarea interimatului s-a realizat în condiţiile legii ca urmare a unor deficienţe de management, dar şi a gestionării defectuoase a crizei provocate de răspândirea noului Coronavirus (COVID-19)” explica AN „Apele Române”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI