Destinaţia turistică Bucovina, promovată la WTM Londra

> Este cea de-a treia participare a Consiliului Judeţean pe piaţa turistică din Marea Britanie, „World Travel Market” Londra, fiind unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume

 Judeţul Suceava va participa şi va fi promovat la Târgul internaţional de turism „World Travel Market”, manifestare care va avea loc în perioada 7-9 noiembrie, în Londra, Marea Britanie.

Promovarea judeţului Suceava în cadrul acestui eveniment se va face prin intermediul materialelor de informare şi promovare turistică, ofertelor turistice propuse de operatorii economici şi de asociaţiile profesionale, precum şi prin intermediul demonstraţiilor de meşteşug tradiţional.

„Ne propunem consolidarea prezenţei noastre pe piaţa turistică din Marea Britanie, motivaţi şi de existenţa curselor aeriene directe dintre Londra şi Suceava, precum şi a celor două zboruri săptămânale directe între Manchester şi Suceava” arată Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean, subliniind că se intenţionează aducerea în atenţia agenţiilor de turism şi a publicului din Marea Britanie atât a potenţialului turistic al Bucovinei, cât şi a accesului facil către această destinaţie. Potrivit proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean, turiştii din Marea Britanie sunt pe locul al X-lea în rândul vizitatorilor străini ai judeţului Suceava.

Delegaţia judeţului Suceava va fi alcătuită din patru persoane, respectiv un reprezentant al Biroului de turism, un translator de limbă engleză şi doi meşteri populari.

Cheltuielile aferente organizării corespunzătoare participării sunt de 30.900 de lei, fiind suportate din bugetul judeţului pentru anul 2022.

Aceasta este cea de-a treia participare a Consiliului Judeţean Suceava şi a destinaţiei turistice Bucovina pe piaţa turistică din Marea Britanie, „World Travel Market” Londra fiind unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: