Handbal juvenil

La Craiova, România a învins şi Republica Moldova

> Din nou, sportivii legitimaţi la CSU din Suceava s-au remarcat pe teren

 În cea de-a doua zi a Campionatului European EHF de handbal masculin U18, Grupa B, găzduit de municipiul Craiova, selecţionata României a câştigat, marţi seara, detaşat, în faţa reprezentativei Republicii Moldova cu scorul de 44-30 (29-11). În reprezentativa U18 antrenată de Adrian Petrea evoluează şi 10 suceveni legitimaţi la CSU din Suceava, care, şi în duelul cu vecinii de peste Prut, şi-au demonstrat valoarea în joc. De la CSU din Suceava au înscris Daniel Stanciuc (11), Marian Cătălin Zariţchi (6), Sorin-Paul Grigore (3), Ştefan Armanu (3), David Florin Drăgoi (1) şi Alexandru Focşăneanu (1).

Astfel, după ce a învins Marea Britanie cu 46-10 şi a câştigat cu Republica Moldova, reprezentativa României şi-a asigurat prezenţa în semifinalele turneului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: