La manifestarea „Lume, lume.. hai la târg!”

Peste 120 de meşteri populari vor fi prezenţi, în weekend, în Muzeul Satului Bucovinean

Muzeul Naţional al Bucovinei organizează şi în acest an manifestarea de tradiţie „Lume, lume… hai la târg!”, în perioada 29 – 31 iulie, în Muzeul Satului Bucovinean.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 29 iulie, de la ora 14, la Muzeul Satului Bucovinean.

Pe uliţele muzeului vă aşteaptă peste 120 de meşteri cu produsele lor, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari şi producători de bunătăţi (vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, îngheţată etc.) pentru toate gusturile şi buzunarele, au transmis organizatorii.

Invitat şi anul acesta, chef Cătălin Scărlătescu va găti pentru public produsele gastronomice care l-au consacrat.

Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” va susţine, în toate cele trei zile, după ora 16, momente de muzică şi voie bună pe uliţele muzeului.

Târgul va fi deschis între orele 9 – 20.

Preţul biletelor de intrare: 4 lei pentru adulţi, 2 lei pentru pensionari şi un leu pentru copii, elevi şi studenţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI