Un copil a căzut de pe tiroliana din parcul municipal

Un copil în vârstă de 11 ani, din Vatra Dornei, a fost rănit uşor, marţi după-amiază, după ce a căzut de pe tiroliana amenajată în parcul municipal din localitate.

Poliţia a fost anunţată prin 112 că un copil s-a accidentat la tiroliana amplasată în locul de joacă din parcul municipal din Vatra Dornei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în respectivul parc, în proximitatea clădirii Catedralei Sf. Treime, este amenajat un spaţiu de joacă pentru copii, în care se regăseşte şi o instalaţie de tiroliană de dimensiuni reduse.

Aflat în spaţiul de joacă împreună cu bunicul său, un copil de 11 ani s-a urcat pe scripetele culisant al tirolianei, iar după ce a început deplasarea pe coardă, la circa 15 metri faţă de punctul de plecare, a căzut pe sol, de la circa 30 centimetri, ulterior acuzând dureri la încheieturile mâinilor.

Copilul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Vatra Dornei, unde a fost consultat de medicul de gardă stabilindu-i-se diagnosticul „traumatism articulaţii pumni – bilateral”, „cădere accidentală”.

În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală pentru „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI