Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia

„Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia”, a anunţat liderul PNL, Nicolae Ciucă. El a precizat că interimatul şefiei Senatului va fi asigurat de Alina Gorghiu.

„Ţinând cont de activitatea guvernamentală şi parlamentară, de responsabilitatea PNL şi de nevoia de coerenţă a măsurilor care trebuie luate la nivelul guvernului şi în deplină concordanţă cu deciziile luate politic la nivelul coaliţii, au avut loc discuţii, au avut loc dezbateri şi în urma acestor discuţii, preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia”, a anunţat liderul PNL, Nicolae Ciuc.

El a precizat că funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, va fi exercitată de Alina Gorghiu.

Surse din interiorul PNL au declarat pentru MEDIAFAX că lui Florin Cîţu i s-a reproşat încălcarea articolului 25 din Statutul PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: