La Forăşti

Un şofer şi-a făcut singur dreptate

> După ce o piatră i-a fisurat parbrizul, a luat motocositoarea din care ar fi sărit piatra…

Un bărbat este cercetat pentru furt, după ce a luat o motocositoare din care i-ar fi sărit o piatră în parbriz în timp ce trecea pe lângă un ins care cosea iarba din şanţul de pe marginea drumului…

Potrivit primelor cercetări, poliţiştii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizaţi, marţi, prin 112, că o motocositoare a fost furată în urma unui conflict.

Ancheta a stabilit că, în după amiaza-zilei de 15 iunie, un bărbat s-a deplasat, cu o motocositoare de umăr, pe care a împrumutat-o de la o femeie din satul Boura din comuna Forăşti, la locuinţa fratelui său din aceeaşi localitate, unde i-a cosit şanţul din faţa locuinţei.

În timp ce bărbatul cosea iarba din şanţ pe drumul judeţean, a trecut cu autoturismul un alt bărbat; acestuia i-a sărit o piatră de la motocositoare în parbriz, iar parbrizul s-a fisurat…

Aflăm că şoferul a coborât din autoturism şi „a purtat o discuţie în contradictoriu cu bărbatul care cosea iarba”, solicitându-i să-i plătească contravaloarea parbrizului.

„Întrucât nu au ajuns la o înţelegere”, şoferul a luat cositoarea, aflată pe iarbă, a pus-o în maşina sa şi a plecat… fără a da alte explicaţii.

„Bărbatul nu a spus în aceeaşi zi proprietarului motocositoarei ceea ce s-a întâmplat, ci abia marţi când i s-a solicitat să restituie motocositoarea” aflăm din comunicatul poliţiştilor.

În acest caz se fac cercetări pentru furt. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI