Proiectarea modernizării sălii de şedinţă a CL a fost câştigată pentru 130.000 de lei 

> „Cred că sala de şedinţe este principala carte de vizită a clădirii primăriei şi că aceasta trebuie să arate ca pentru o primărie reşedinţă de judeţ” susţine primarul Ion Lungu

Licitaţia pentru proiectul de modernizare a sălii de şedinţe  a Consiliului Local Suceava a fost câştigată de  firma specializată Nord Proiect Suceava. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care precizează că sala se va face din surse financiare proprii, deoarece nu a putut fi prinsă în proiectul european de reabilitare şi de creştere a eficienţei energetice a sediului primăriei reşedinţei de judeţ.

„Vrem să modernizăm sala de consiliu local. A avut loc o licitaţie în acest sens şi a câştigat Nord Proiect Suceava, pentru suma de 130.000 de lei. Intenţionăm să facem o lucrare de calitate, cu mini-amfiteatru, un obiectiv multifuncţional cu posibilităţi multiple de funcţionare, ca sală de şedinţe a consiliului local,  respectiv ca sală de evenimente, atunci când nu sunt şedinţe” subliniază Lungu.

Valoarea investiţiei este aproximată la 4,6 milioane de lei inclusiv TVA, noua sală modernizată urmând a avea rol dublu funcţional, pentru şedinţe şi de conferinţe. În acest sens, vor fi amenajate un amfiteatru de 150 de locuri, în două gradene, un foaier şi o garderobă. Instalaţia electrică va fi înlocuită, iar grupul sanitar va intra în reabilitare şi modernizare. În ceea ce priveşte dotările cu echipamente, urmează a fi achiziţionat un sistem electronic performant de votare, inclusiv pentru şedinţe online.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: