Contractul pentru construirea sălii polivalente din Suceava ar putea fi parafat pe 20 iunie

> Sperăm să semnăm contractul la această dată, ca să putem demara lucrările această investiţie foarte importantă” a  declarat primarul Ion Lungu

Contractul pentru ridicarea sălii polivalente a municipiului Suceava ar putea fi semnat în mai puţin de două săptămâni. Aceasta după ce, câştigată de MIS Grup SRL Bistriţa-Năsăud, licitaţia pentru construirea obiectivului a fost contestată de unul dintre competitori.

„S-a finalizat licitaţia pentru sala polivalentă, rămânând să facă  aceste lucrări firma care a câştigat iniţial, respectiv MIS Grup Bistriţa-Năsăud. Am avut discuţii cu Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, şi cu directorul general al CNI, Manuela Pătrăşcoiu, şi am stabilit să semnăm contractul luni, pe data de 20 iunie” a precizat şeful executivului local sucevean.

Conform unei hotărâri din iulie 2020 a Consiliului Local Suceava, sala polivalentă va avea o capacitate de 5.000 de locuri, într-un imobil cu subsol, parter şi două etaje, toate cu o suprafaţă utilă de 25.000 mp. Complementar dotărilor sportive, în zonă se preconizează a fi amenajate spaţii verzi şi parcări pentru autovehicule. La acel moment, valoarea totală a investiţiei era estimată la 185 de milioane de lei. După licitaţia din martie, execuţia a fost la câştigată pentru aproximativ 129 de milioane de lei, lucrările urmând a dura 24 de luni.

„Este un lucru important, pe care îl aşteptăm. Sperăm să semnăm contractul la această dată, să putem demara lucrările această investiţie foarte importantă” a evidenţiat Ion Lungu. Între timp, în desfăşurare sunt procedurile pentru aducerea în perimetru a reţelei de alimentare cu energie electrică, cât şi a reţelelor pentru celelalte utilităţi. Execuţia pe partea electrică este scoasă la licitaţie pentru 350.000 de lei, fără TVA.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI