Peste 750 de posturi oferite la Bursa generală a locurilor de muncă organizată azi în judeţ

> Cele mai multe oferte de muncă sunt în Rădăuţi

 Bursa generală a locurilor de muncă organizată astăzi de AJOFM Suceava este deschisă pentru toate persoanele interesate, fără limite de vârstă sau nivel de studii. Reamintim că solicitanţii rezidenţi în alte localităţi din judeţ pot participa la bursa din Fălticeni (sediu, ora 9), Rădăuţi (Casa Germană, ora 9) şi Gura Humorului (Casa Culturii, ora 10).

Potrivit AJOFM Suceava, Bursa din Suceava, la parterul de la Iulius Mall, va începe la ora 10, oferind un spaţiu pentru interviurile cu angajatorii, alături de materialele promoţionale ale firmelor participante, precum şi un spaţiu cu standurile informative şi de suport: standul tinerilor NEETs, standul cursurilor de formare profesională, standul economiei sociale, standul Direcţiei Generale Anticorupţie, standul EURES al ocupării în Spaţiul Economic European, standul pentru refugiaţi din Ucraina sau alte state terţe, standul pentru persoane cu dezabilități.

Până la monitorizarea statistică din data de 18 mai a.c. s-au înregistrat 759 de locuri vacante, după cum urmează: 278 posturi la Suceava, 75 posturi la Gura Humorului, 108 posturi la Fălticeni şi 298 posturi la Rădăuţi.

Angajatorii care îşi înregistraseră participarea până la această etapă erau în număr de 27 la Suceava, 11 al Gura Humorului, 21 la Fălticeni, 16 la Rădăuţi.

Solicitanţii cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile de tehnician echipamente de calcul, tehnician sisteme de supraveghere video, tehnician mecanic, tehnician hidrolog, contabil, electrician, mecanic auto, instalator, recepționer, ospătar, bucătar, patiser, brutar, lucrător comercial, agent asigurare, şofer, confecționer, operator la maşini cu comanda numerică, zidar, cele mai „ofertante” domenii de activitate pe acest segment fiind construcţiile, restaurante şi celelalte domenii specifice HoReCa.

Solicitanţii cu nivel superior de studii pot opta pentru un post de inginer cercetător în calitatea produselor alimentare, altele de inginer automatist, inginer tehnolog, office manager, economist, programator, kinetoterapeut, manager de transport.

Solicitanţii care nu au nicio calificare se vor putea angaja ca îngrijitor spaţii hoteliere, manipulant, muncitor necalificat în construcţii, ajutor de ospătar, ajutor de bucătar, lucrător în bucătărie, a mai transmis AJOFM Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: