Poliţişti la pândă, în plină noapte, la Vultureşti...

Patru inşi au fost prinşi la furat de cablu de telefonie

 Patru bărbaţi au fost prinşi în noaptea de miercuri spre joi în timp ce se pregăteau să fure cablu de telefonie la ieşirea din satul Mereşti.

Poliţiştii din Vultureşti au avut informaţii că patru bărbaţi suspecţi, având un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani, se află în apropierea reţelei telefonice din vecinătatea drumului comunal Mereşti – Udeşti.

În aceste condiţii, poliţiştii SPR 12 Preuteşti au efectuat o pândă în vecinătatea drumului public şi astfel au depistat, la ora 1:20, trei bărbaţi, doi din comuna botoşăneană Tudora şi unul din Dolhasca.

Ei au recunoscut că veniseră în zonă să fure cablu telefonic şi le-au arătat poliţiştilor, la ieşirea din satul Mereşti, locul unde au tăiat cablul pentru a-l sustrage.

Poliţiştii au stabilit că cei trei veniseră pe raza comunei Vultureşti însoţiţi de un al patrulea bărbat, care îi aştepta cu un autovehicul. Acesta a fost găsit de poliţiştii din cadrul SPR 2 Ipoteşti pe raza localităţii Udeşti.

Toţi patru au fost duşi la sediul Poliţiei şi sunt cercetaţi pentru „tentativă la infracţiunea de furt calificat”. Faţă de cel care îi aştepta în maşină a fost deschis dosar penal la regimul circulaţiei rutiere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: