Deputatul Bogdan Gheorghiu continuă programul „Citeşte-mi 100 de poveşti!”

> El merge astăzi la grădiniţa din Bahna Arini pentru a le citi copiilor

 Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunţat, joi, că va continua să susţină programul „Citeşte-mi 100 de poveşti!” pe care l-a lansat când era ministrul Culturii.

El a reamintit că la începutul anului trecut, în calitate de ministru al Culturii, a semnat un protocol de colaborare între Asociaţia OvidiuRo, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Culturii, în vederea stimulării lecturii atât în grădiniţe, cât şi în cadrul familiei.

Programul „Citeşte-mi 100 de poveşti!” se desfăşoară sub egida proiectului „România Educată”, derulat de Administraţia Prezidenţială.

„Cred că este un gest firesc să continui să sprijin Asociaţia OvidiuRo în misiunea de a ajuta copiii, în special pe cei care provin din medii defavorizate, să aibă parte de educaţie timpurie de calitate. Astfel, vineri, 20 mai 2022, de la ora 9:00, vom merge la grădiniţa din Bahna Arini, comuna Preuteşti, judeţul Suceava, pentru a le citi copiilor. Doar prin exemplul personal putem să îi obişnuim pe cei mici să citească” a spus deputatul liberal.

El a menţionat că programul va continua, iar ulterior se vor vizita Maternitatea şi Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: